Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، بیش از دو هفته از آغاز سال تحصیلی به شکل حضوری می‌گذرد. بی‌شک آموزش‌های حضوری نسبت به آموزش‌های مجازی با تفاوت‌های متعدد همراه است. در وضعیت کنونی انتظار می‌رود تا مشکلات آموزش موجود برطرف شده و بتوان دانش آموزان را با بار علمی مناسب و همراه با تعامل اجتماعی تربیت کرد، چون در مدرسه به عنوان دومین جامعه مورد پذیرش کودک می‌توان روند جامعه پذیری را آموزش داده و آنها را در زمینه جامعه پذیری تربیت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سمین نقش، مدیر دبستان سما اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره وضعیت دانش آموزان از لحاظ علمی و تعاملات اجتماعی از زمان بازگشایی مدارس به شکل حضوری گفت: در وضعیت کنونی آموزش حضوری با ارتقای وضعیت آموزشی همراه است. در مدارس ابتدایی بیشتر شاهد استقبال دانش آموزان از حضور در مدارس هستیم.

نقش افزود: در دوران ابتدای دانش آموزان فعالیت در کنار یکدیگر را ترجیح می‌دهند. البته باید به این امر تاکید کرد که رفتار دانش آموزان در مقایسه با دو سال گذشته تغییر کرده و رفتار دانش آموزان اندک اندک در حال تغییر است. از ابتدای سالجاری سرگیری آموزش‌های حضوری باعث آمادگی بیش از پیش برای سال تحصیلی جدید در مهر ۱۴۰۱ می‌شود. دانش آموزان در دو سال اخیر به ندرت در مدرسه حضور داشتند، اما با تمام مشکلات موجود از خانواده‌ها درخواست شد دانش آموز را به مدرسه آورده تا بتوانند با معلم تعامل داشته  و آموزش را جدی بگیرند.

تعاملات اجتماعی در بین دانش آموزان کاهش یافته است

نقش درباره تعاملات دانش آموزان با یکدیگر ادامه داد: تعاملات دانش آموزان نسبت به قبل کاهش یافته و به نسبت رفتارهای خودخواهانه بین آنها افزایش یافته است. برای مثال هم‌اکنون دانش آموزان بیش از پیش از یکدیگر شکایت می‌کنند و تعاملات اجتماعی در بین دانش آموزان به شدت کاهش یافته است.

آموزش دروس ادبیات و ریاضی نیازمند فعالیت بیش از پیش

 این مدیر مدرسه سما درباره وضعیت درسی دانش آموزان گفت: برای دانش آموزان یادگیری دروس حافظه‌ محور مشکلی نیست، اما دروسی همچون ادبیات و ریاضی به عنوان پیش نیاز دیگر دروس نیازمند فعالیت بیش از پیش است. این دروس نیازمند  اختصاص وقت است.

وی در پاسخ به این سوال که هم‌اکنون در روزهای پایان سال تحصیلی به سر می‌بریم، در این شرایط می‌توان برای دانش آموزان آموزش موفق را ارائه داد؟ ادامه داد: هم‌اکنون بار علمی دانش آموزان مشخص شده و تحت گروه‌بندی قرار گرفتند و هر یک بر اساس نیازش تحت آموزش قرار می‌گیرد. البته این گروه بندی با توجه به اهمیت عزت نفس دانش آموزان انجام شده است. برای مثال دانش آموزان در گروه بندی‌های کلاسی نقاط ضعف و قوتشان مشخص شده و باید برای تقویت سطح تحصیلی آنها از ظرفیت تعطیلات تابستان بهره برد تا بتوان بخشی از نارسایی‌های آموزشی را جبران کرد.

نقش با بیان اینکه اغلب دانش آموزان در شرایط کنونی فرزندسالار تربیت شدند، تاکید کرد: در وضعیت کنونی می‌توان با آموزش مهارت‌های اجتماعی و نحوه تعاملات مناسب با کودکان بتوان به آنها مراودات موفق را آموزش داد.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1137609 برچسب‌ها کلاس حضوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کلاس حضوری دانش آموزان بیش از پیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب

ایسنا/اردبیل رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله بشود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند.

حسام رسولی، ۱۳ اردیبهشت در کارگاه آموزشی رابطان طرح داناب استان اردبیل که به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل در سالن اجتماعات شرکت مخابرات برگزار شد، ضمن گرامی داشت هفته مقام معلم اظهار کرد: جامعه محصول هنر و فکر معلم و قطعا هر موفقیتی در جامعه حاصل پرورش و آموزش معلمان است و اگر نقصی در جایی وجود دارد از آن  ناشی می شود که حرف معلمان خود را خوب گوش ندادیم.

رسولی ادامه داد: برای جلوگیری از بحران های جامعه و بحران های تدریجی مثل بحران بیکاری، بحران کاهش جمعیت و شیب هرمی جمعیت که به سمت پیری پیش می رود و همچنین بحران های اعتیاد و یکی از بحران های مهم جهان که با آن مواجهیم بحث بحران آب، نیازمند برنامه ریزی مدون، منطقی و علمی هستیم.

 وی افزود: دنیا با دو بحران هویت و آب مواجه است که هر دو نیازمند ایفای نقش معلم است و در استان ما نیز معضل آب  محرز شده، بگونه ای که در دوره آبیاری در منطقه آمار مراجعه به پزشکی قانونی زیاد می شود و علت آن تنش آبی در روستاها و همچنین شهرها است.

رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: ما بایستی علاوه بر پرداختن به بحث کیفیت آب، کمیت آب را نیز در نظر داشته باشیم که در بحران آب تاثیر گذاشته و در این حال، شرکت آب منطقه ای، آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی دست به دست هم داده اند تا بتوانند نقطه شروعی در جلب مشارکت کسانی باشند که پیرو برنامه مدون اهداف طرح داناب را به جلو ببریم.

وی اذعان کرد: بحث آب بحث کوتاه مدت نیست بلکه باید طرح مسئله شود و آب را دانش آموزان یک مسئله بدانند بنابراین دانش آموزان ما که ذهنشان خلاق است حتما برای این مسئله و مشکل راه حل پیدا خواهند کرد.

رسولی خاطرنشان کرد:  این طرح را باید برای نسل جدید طرح مسئله کنیم و مطمئنا نسل جدید با کمک علم و فناوری خود این مسئله را حل خواهد کرد.

در وضعیت بحران آب در استان قرار داریم

مدیر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق آبی شرکت آب منطقه ای استان اردبیل نیز در این کارگاه با اشاره به اهداف طرح داناب گفت: طرح داناب با هدف ایجاد مشارکت کلیه بهره برداران و کلیه ذینفعان که از منابع آب استفاده می کنند شکل گرفته که در واقع بحث نجات آب است.

فراهم کاظمی آذر اظهار کرد: در حال حاضر در وضعیت بحران آب در استان قرار داریم و امیدوار هستیم که بتوانیم با کمک آموزش دهندگان و معلمان به اهداف مورد نظر این طرح برسیم.

سفیران نجات آب در استان باشیم

معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این رویداد آموزشی گفت: در طرح داناب در راستای افزایش مثبت و تغییر نگرش و به عنوان سفیرانی که بتوانیم در جهت حفظ و نگهداری محیط زیست و نجات آب کار بکنیم، نقش داریم.

محمود مشکی با بیان اینکه برای پیش بینی طرح داناب و پیشگیری از بحران آب نیازمند همکاری معلمان و مدیران مدارس هستیم، اظهار کرد: باید دانش اموزان را به سمتی هدایت کنیم که در کنار بحث درس در مدرسه به مسئله های مختلف تز جمله آب ورود کنند.

وی افزود: ما با چهار نوع ارتباط مواجه هستیم ارتباط با خود، ارتباط با دیگران، ارتباط با خدا و ارتباط با طبیعت که همه این ارتباط ها در سند تحول موقعیت آفرین هستند.

مشکی ادامه داد: شناخت مهم ترین پایه حرکت است و در موضوع آب  بحث شناخت و آموزش اهمیت موضوع حائز اهمیت است.

وی افزود: بین افکار و رفتار رابطه است و مبنای هر چیزی و عملی با توسعه آموزش است بنابراین بحث مدیریت در مسئله آب حائز اهمیت است تا فرصت های جدید در توسعه ایجاد شود.

معاون اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل تصریح کرد: بر اساس جامعه آماری ما که زیاد هم می باشد، در کلاس های درسی انتظار از معلمان و مدیران این است که بتوانیم اکثریت دانش آموزان را از این آموزش های طرح بهره مند کنیم و آموزش کیفی در این بحث در اولویت می باشد.

وی اذعان کرد: با اجرای پویش و اطلاع رسانی ها، استفاده از پوسترها و وسایل آموزشی امیدوار هستیم که بتوانیم به اهداف مورد نظر دست یابیم.

مشکی در پایان بیان کرد: دانش آموزان دوره اول متوسطه در پایه های هفتم، هشتم و نهم در مناطق نوزده گانه استان از آموزش های داناب بهره مند خواهند شد و این با کمک کلیه عوامل مدارس اعم از مدیران معلمان و کلیه نواحی آموزشی خواهند بود.

در ادامه این کارگاه آموزشی از پوستر مفهومی طرح داناب رونمایی شد و کارشناسان و متخصصان شرکت آب منطقه ای استان، به ارائه مباحث آموزشی و تبیینی پیرامون طرح داناب پرداخته و به سوالات حاضران پاسخ دادند.

طرح داناب در استان اردبیل با همکاری شرکت آب منطقه ای و اداره کل آموزش و پرورش و مشاوره اجرایی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اجرایی می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • تجلیل از دانش آموزان برتر یزدی
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • جشنواره «صدای پای خورشید» در همدان